Translate

vineri, 1 august 2014

Agentia de management a actorului-cantaret Lee Min Ho , Starhaus Entertainment, a anuntat ca acesta va incepe in septembrie un nou world tour

Agentia de management a actorului-cantaret Lee Min Ho , Starhaus Entertainment, a anuntat ca acesta va incepe in septembrie un nou world tour .


Seoul: Agentia de management a actorului-cantaret Lee Min Ho, Starhaus Entertainment , a anuntat ca acesta va incepe un nou world tour in luna septembrie,dupa cum  ne informeaza presa coreeana. Acest world tour va incepe in Seoul si il veti vedea pe Lee in Beijing, Tokyo precum si in alte orase. " Amintirile timpului petrecut cu fanii mei au fost mereu sursa mea de energie." , a spus Lee cu privire la noua intalnire ce o va avea cu fanii in timpului viitorului turneu. Starhaus Entertainment a explicat ca numele turneului, " Re: minho " , este derivat de la cuvantul  " Reboot " - " Restart ". Turneul reprezinta " un nou inceput" pentru Lee, care momentan lucreaza la noua sa drama " Gangnam Blues" si care va arata fanilor sai "o noua marca, o vibratie exterioara" a acestuia. 

Sursa articolului in engleza: http://www.channelnewsasia.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu